nl

MONDMASKERS VERPLICHT EN 1 PERSOON PER CONSULTATIE
Als u geen afspraak vindt die U past, gelieve ons eventjes te bellen. We hebben steeds nog sloten openstaan voor dringende gevallen.
Wij willen jou op een professionele manier helpen met de nadruk op kennis van zaken, bijscholingen en informatie die volledig up to date is.
Wij zullen eerlijk over alles met jou communiceren en we geven je de kans om te kiezen voor een alternatief als je om welke reden dan ook de voorgestelde optie geen goede keuze vindt.
Wij willen graag jouw vrijblijvende bron van informatie zijn over alles dat je je afvraagt over je huisdieren en hopen dat we samen met jou als eigenaar, jouw huisdier(en) een lang en leuk leven kunnen bezorgen!
EÉN AFSPRAAK INBOEKEN PER DIER AUB!

Ons team

Dierenarts Jeroen SiebelinkDierenarts Jeroen Siebelink
Jeroen is net als Anja niet alleen dierenarts maar ook Vakdierenarts voor kleine huisdieren.
Je bent dan ook zeker dat u met de juiste én recentste kennis van zaken wordt benaderd want deze drie jarige universitaire studie werd bovenop de gewone studie gevolgd. Jeroen heeft bovendien een passie voor alles wat met chirurgie te maken heeft, en in het bijzonder voor orthopedische chirurgie. Hij volgde hiervoor al congressen, workshops en bijscholingen tot in Las Vegas!
Als Kers (mét hoofdletter) op de taart werd in 2019 het Certificate Post Graduate small animal surgery (PGSAS BSAVA) in Engeland behaald. Jeroen is dan ook zonder twijfel uw aansprekingspunt over alles dat chirurgie betreft.

Dierenarts Anja MuylaertDierenarts Anja Muylaert
Anja is ook Vakdierenarts gezelschapsdieren, net als Jeroen en heeft deze studie ook voltooid na de studie diergeneeskunde Zij legt zich binnen de praktijk vooral toe op de dermatologie, de aandoeningen van de huid. Hiervoor volgde ze o.a. al meermaals een intensieve bijscholing aan de European School for Advanced Veterinary Studies in Oostenrijk en is zij ook lid van de werkgroep dermatologie. Zij zal je evenwel even graag tot dienst zijn voor alle andere problemen en vragen.