nl

WelloPet is een dierenzorgcentrum met een dierenartspraktijk, een trimsalon, gedragstherapeuten en events, gelegen op een unieke winkellocatie, namelijk in een tuincentrum.

Via "mijndieren" kan je jouw dossier opvolgen en eventueel vervolledigen, alsook afspraken maken bij de dierenarts. Voor een afspraak bij het trimsalon of gedragstherapie moet je nog altijd telefonisch een afspraak maken (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be)

Ons team

Dierenarts Celine DecaluweDierenarts Celine Decaluwe
Nadat ik mijn studies succesvol afrond als dierenarts aan de universiteit van Gent, kon ik snel aan de slag om ervaring op te doen in een dierenartsenpraktijk. In de afgelopen tijd kon ik vooral het accent op kleine huisdieren leggen. Ik hou van dieren en dierenzorg, ik doe dan ook niets liever dan iedere dag met beestjes bezig te zijn!
Als dierenarts ben ik zeer geïnteresseerd in tandheelkunde. Dit eigenlijk al van kleins af aan, door mijn ouders die beiden tandarts zijn. Daarnaast verdiep ik mij ook graag in de interne geneeskunde, weke delen chirurgie en endocrinologie

Dierenarts Karin BartelsDierenarts Karin Bartels
Vanaf april 2018 zal u ook mij terugvinden in de praktijk. In juli 2017 ben ik als dierenarts afgestudeerd aan de Universiteit Gent. Na mijn afstuderen heb ik in België en Engeland gewerkt als dierenarts. Mijn interesses liggen bij de interne geneeskunde, endrocrinologie en neurologie.
Mijn grote liefde en interesse voor dieren is ontstaan op jonge leeftijd. Thuis heb ik altijd tussen de dieren geleefd en kan mijn dus geen leven zonder ze voorstellen. Momenteel hebben we 2 hondjes, 5 katten en heel veel kippen.
Ik kijk ernaar uit u en uw dier te leren kennen. Tot in de praktijk!

Dierenarts Ben HildersonDierenarts Ben Hilderson
Meerdere jaren lang deed ik mijn ervaring op in het Gentse, in de dierenartsenpraktijk van mijn moeder. Kort na mijn studies als dierenarts groeide mijn interesse voor andere, en meer innovatieve concepten, die de gezondheid van huisdieren garanderen. Daarom mijn passie voor preventieve gezondheidszorg, die zowel het dier als het baasje meer welbehagen verzekert.
Mijn persoonlijke interesses liggen voornamelijk binnen cardiologie & orthopedie.
Zelf kan ik mij geen thuis voorstellen zonder dieren. Ik ben ben immers opgegroeid met honden en katten. Vaak waren het vondelingen die via onze praktijk binnenkwamen en nooit meer bij ons zijn vertrokken. Momenteel heb ik nog 2 Golden Retrievers en één kater.

DAA Inge Wijns DAA Inge Wijns
Ik ben tussen de viervoeters opgegroeid, groot en klein, allemaal zeer fijn. Mijn passie voor dieren is alleen maar gegroeid met de tijd, voornamelijk de verzorging van dieren heeft mij steeds gefascineerd. Ik ben afgestudeerd als dierenartsassistente sinds 2012, en ben in 2014 ook begonnen als Petsitter in bijberoep. Ik probeer nog zo veel mogelijk bijscholingen te volgen, zowel qua verzorging als qua gedragsbegeleiding, omdat ik het belangrijk vind om te blijven evolueren in de dierenwereld. Zo kan men des te beter inspelen op vragen van mensen, en noden van dieren. mijn interesses liggen in wondheling en de dagelijkse zorg van gehospitaliseerde patiënten