nl

Dierenkliniek Venhei is een gespecialiseerde dierenkliniek voor gezelschapsdieren. Ons diverse team van dierenartsen en assistentes staat steeds paraat voor uw geliefde huisdier van de beste medische zorgen te voorzien. Dit doen we door continue bijscholingen over de meest recente ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde.

Dit online platform dient tot het inplannen van consultaties.
Operaties of onderzoeken dienen telefonisch te worden ingepland.
Ook afspraken bij Hugo Vinck (cardioloog) en Alain Bergenhuyzen (orthopedist) dienen telefonisch te gebeuren.

In de shop vindt u de producten terug welke u afgelopen consultaties bij ons aankocht. Mocht u een gewenst product hier niet in terugvinden kan u ons steeds telefonisch of via mail contacteren om dit alsnog te bestellen.

Ons team

Dierenarts Robin VaesDierenarts Robin Vaes
Robin studeerde af in 2013. Na zijn opleiding volgde hij een internship in een doorverwijskliniek in Gent. Hier deed hij een rijke ervaring op binnen verschillende diergeneeskundige domeinen zoals inwendige ziekten, beeldvormingstechnieken echografie en radiografie, chirurgie, cardiologie en orthopedie. Eind 2014 startte hij bij Dierenkliniek Venhei. Sindsdien schoolt hij zich voornamelijk bij binnen de discipline chirurgie waar hij afgelopen 3 jaar de volledige opleiding Chirurgie aan de Europese school (ESAVS) afrondde. Naast chirurgie legt Robin zich toe op endoscopie, beeldvorming en kijkoperaties. Verder vindt hij een heldere en correcte communicatie naar u als eigenaar een van de belangrijkste aspecten in dierenarts zijn. Robin kijkt er alvast naar uit om u en uw huisdier te ontmoeten!

Dierenarts Renate JansseuneDierenarts Renate Jansseune
Ik was 6 jaar toen ik vertelde dat ik dierenarts wilde worden. Door mijn atopische dermatitis en allergieën adviseerden dermatologen dat ik best een andere richting zou kiezen. Even was mijn droom aan diggelen maar door de steun van mijn ouders zette ik door. Gelukkig kon ik na verandering van eetgewoonten en levensstijl de meeste allergieën overwinnen waardoor het geen probleem meer was om in de praktijk te staan. Met onderscheiding studeerde ik in 2001 af aan de Universiteit in Gent en ben sinds 2002 werkzaam in de dierenkliniek Venhei. Daar streef ik naar een praktijk met een hoogstaand niveau van diergeneeskunde en een grote dier- en klantvriendelijkheid. Door mijn jarenlange ervaring in de praktijk weet ik dat de communicatie onderling en naar klanten toe zeer belangrijk is. Daarom zorgen wekelijkse vergaderingen voor een efficiënte patiëntenopvolging.

Mijn eigen interesse gaat uit naar de dermatologie waarvoor ik al verscheidene opleidingen gevolgd heb waaronder ESAVS. Naast de eerstelijnsdiergeneeskunde doe ik ook standaardoperaties waaronder sterilisatie, castratie,?

Ik hou van mens en dier en de voldoening die ik krijg van mijn werk blijft me dagelijks motiveren om me 100% in te zetten voor deze praktijk.

Dierenarts Annelies CoomansDierenarts Annelies Coomans
Annelies is in 2011 afgestudeerd als dierenarts optie gezelschapsdieren. Na haar studies is ze onmiddellijk als dierenarts aan de slag gegaan, eerst in een praktijk in Nederland en sinds 2012 versterkt ze ons team in Dierenkliniek Venhei. Ze heeft een bijzondere interesse voor echografie van het abdomen en het hart. Hiervoor volgde ze en volgt ze nog steeds verschillende bijscholingen in het binnen- en het buitenland. Verder zal ze zich blijven inzetten om u en uw huisdier zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dierenarts Sarah VanluffelenDierenarts Sarah Vanluffelen
In 2014 behaalde ik mijn diploma als dierenarts. Daarna heb ik een jaar lang een internship gevolgd in de kliniek van de UGent.
Hier heb ik veel ervaring in verschillende disciplines opgedaan. Mijn voornaamste interesses zijn interne geneeskunde, anesthesie, en echografie. In de toekomst wil ik me hierin ook blijven bijscholen!
Met veel plezier en enthousiasme zal ik u en uw huisdier ontvangen in dierenkliniek Venhei!

Dierenarts Alain Bergenhuyzen

Dierenarts Hugo Vinck