nl

HOE EEN AFSPRAAK MAKEN?
Al klant ? Meld je aan en maak je afspraak
Zoniet: volg deze stappen:
1. klik op 'registreren'
2. vul het formulier in en bevestig
3. ga naar je mailbox - zoek bevestigingsmail van 'mijndieren.eu' (het afsprakensysteem) en klik op 'actveren'
4. log in en vanaf nu kan je eenvoudig afspraken maken


De zorg voor uw dier is in handen van dierenarts Els Van Haver: een enthousiaste, gemotiveerde dierenarts die gespecialiseerd is in kleine huisdieren.
Neem gerust een kijkje op onze site : www.dierenartsvanhaver.be - u vindt naast uitleg over de diensten die worden aangeboden, ook een antwoord op tal van vragen met betrekking tot de verzorging, voeding, geboortebeperking, parasietenpreventie, veel voorkomende aandoeningen,... van uw favoriete huisdier.
Uiteraard kan u ook altijd telefonisch (09 226 09 00) contact opnemen of vrijblijvend langskomen tijdens de openingsuren in de praktijk in de Sint-Maria-Aalterstraat 110 te Aalter.

Uw dierenarts

Dierenarts Els Van HaverDierenarts Els Van Haver
Els studeerde in 2007 met onderscheiding af als dierenarts kleine huisdieren aan de Ugent. Na een korte periode van interimjobs, werkte ze 2 jaar in een tweedelijnspraktijk orthopedie en neurologie/neurochirurgie in Lovendegem, waar ze naast assisteren ook de eerstelijnsgeneeskunde voor haar rekening nam. De passie voor chirurgie blijft aanwezig en als ze halfweg 2009 het aanbod krijgt om een specialisatie hierin te doen en een residency in chirurgie te behalen twijfelt ze enorm, maar kiest ze uiteindelijk toch voor een eigen praktijk in haar thuisgemeente Aalter. Ze bouwde deze praktijk volledig zelf uit. Na 3 jaar bleek er nood aan een nieuwe locatie en in 2012 werd de huidige nieuwbouwpraktijk geopend in een bosrijke en zeer rustige omgeving. Els is een zeer gedreven dierenarts met brede kennis en vaardigheid. Bovendien is empathie voor patiënt en eigenaar een centraal gegeven in haar diervriendelijke aanpak. Haar kennis blijft ze up-to-date houden door het frequent volgen van bijscholingen, congressen, practica en lezingen. Ze behaalde in Nederland het diploma gedragstherapie hond.