nl

D.A.P. De Mol is een dierenartsenpraktijk te Bilzen (Limburg). U kunt bij ons terecht met al uw kleine huisdieren. Zowel HONDEN, KATTEN, KONIJNEN en KNAAGDIEREN als REPTIELEN, VOGELS en VISSEN worden bij ons behandeld.

De praktijk is opgericht door dierenarts Inge Boere en intussen uitgegroeid tot een team van 3 dierenartsen (Inge Boere, Steven Lemmens en Chloé Janssen) en 2 dierenartsassistentes (Nancy Janssen en Katrien Vermeulen).

Onze balie is dagelijks DOORLOPEND GEOPEND van 9-19u, op zaterdag van 9-13u.

Ons team

Dierenarts Inge BoereDierenarts Inge Boere
In 1991 met onderscheiding afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Gent optie kleine huisdieren, startte zij in 1992, na verschillende interims, haar eigen praktijk te Meershoven, bij haar grootouders. Al snel bleek dit pand te klein en in 2001 verhuisde de praktijk naar de Maastrichterstraat. Ondertussen is dit pand in 2010 ook weer dubbel zo groot geworden om een goede dienstverlening te kunnen blijven garanderen.
Inge woont naast de praktijk met haar 2 zoontjes Sebastian en Quinten.
Haar interesse gaat vooral uit naar chirurgie en knaagdieren.

Dierenarts Steven LemmensDierenarts Steven Lemmens
In 2011 met onderscheiding afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Gent, optie gezelschapsdieren vervolledigt hij, na 2 interims en enkele jaren in een andere praktijk te hebben gewerkt, ons team sinds augustus 2014. Naast de algemene diergeneeskunde is hij eveneens gespecialiseerd in de bijzondere dieren (voornamelijk reptielen, maar ook vogels en vissen) en tandbehandelingen bij hond en kat. Hij schoolt zich hierin steeds bij en is samen met Inge lid van de werkgroep bijzondere dieren.
Steven is in juli 2015 vader geworden van een zoontje 'Starre' en als huisdieren heeft hij 2 korenslangen en 1 witte kater 'Merlijn'.

Dierenarts Chloé JanssenDierenarts Chloé Janssen
In 2016 met onderscheiding afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Gent, optie gezelschapsdieren versterkt zij sinds september 2016 ons team.
Zij houdt zich voornamelijk bezig met de algemene eerste lijn diergeneeskunde.
In de toekomst wenst zij zich verder te specialiseren in ophtalmologie.
Chloé heeft thuis een Jack Russel Snoepie en een kat Hindi.