nl

Ons dynamisch team streeft naar kwaliteit, kennis van zaken en de best mogelijke professionele zorg voor uw huisdier waarbij de gezondheid en het welzijn van uw dier centraal staan. Iedere dierenarts heeft zijn specifieke interesses zodat we elkaar perfect aanvullen en u een compleet gamma van diergeneeskundige zorgen kunnen aanbieden.

We streven ernaar onze dienstverlening, kennis en uitrusting te verbeteren door te blijven investeren in bijscholingen, opleidingen en hoogstaande medische apparatuur. Juist door het volgen van cursussen in binnen-en buitenland, houden we ons up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde, ieder in zijn specifieke interessegebied. Dit maakt het mogelijk om verschillende behandelingsmethoden met u te bespreken, om zo samen tot de best mogelijke oplossing te komen.

Ons team

Dierenarts Sylvia GoffinDierenarts Sylvia Goffin
Ik studeerde in 2000 af aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Het nieuwe decennium was de start van mijn loopbaan als dierenarts in Lembeek, mijn geboortedorp. Ik vervoegde de praktijk van Peter Wastiels met als doel de verdere uitbouw van de afdeling kleine huisdieren. Naast eerste lijnsdiergeneeskunde, gaat mijn interesse voornamelijk uit naar oogheelkunde, inwendige ziekten, tandheelkunde en voortplanting. Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde volg ik zeer regelmatig bijscholingen, congressen en seminaries. Ik ben mede-oprichtster van Animali, dat sinds 2017 een louter kleine huisdierenpraktijk is geworden. Ons hele team is een team om trots op te zijn!

Dierenarts Birgit LeënDierenarts Birgit Leën
Al op zeer jonge leeftijd zei ik: ,,Later als ik groot ben, word ik dierenarts''. Ik ben mijn ouders dan ook heel dankbaar dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken. In 2004 was het eindelijk zover en studeerde ik af aan de faculteit diergeneeskunde als dierenarts voor de kleine huisdieren.
Het eerste jaar heb ik in verschillende praktijken meegelopen (oa. DAP De Molenhoek in Ninove, DAP Sirius in Mechelen, DAP De Meren in Mol,?) en heb ik een aantal vervangingen gedaan om uiteindelijk fulltime te gaan werken bij DAP Merckx in Boutersem. In 2005 volgde ik mijn man, Niek Cherlet die samen met Peter Wastiels de paardenafdeling uitbouwde en zette samen met Sylvia Goffin de schouders onder de afdeling kleine huisdieren.
Naast de eerstelijns diergeneeskunde heb ik een bijzondere interesse in chirurgie, interne geneeskunde en dermatologie. Jaarlijks volg ik dan ook verschillende cursussen en congressen in binnen-en buitenland om up to date te blijven zodat ik uw trouwe viervoeter de beste zorgen kan verlenen.

Dierenarts Ilse  TournoyDierenarts Ilse Tournoy
Vanuit een grote passie voor dieren ben ik aan de studie diergeneeskunde begonnen, het was dan ook een fantastisch moment toen ik in 2013 afstudeerde als dierenarts aan de Universiteit van Gent. Na het afstuderen heb ik ervaring opgedaan in verschillende dierenartsenpraktijken. In 2016 kwam ik in het leuke Animali team terecht, waar ik mij meteen thuis voelde. Mijn interesse gaat vooral uit naar interne geneeskunde (cardiologie, maag- en darmstelsel, neurologie, ...), het is dan ook in die specialiteit dat ik mij verder wil verdiepen. In 2017 haalde ik het diploma 'vakdierenarts kleine huisdieren', een twee-jarige vervolgopleiding aan de Universiteit Gent. Ook in mijn vrije tijd ben ik het liefst omringd met dieren, daar zorgen mijn kat Robijn, mijn Border Collie Chica en mijn twee paarden voor!

Dierenarts Fien FeysDierenarts Fien Feys
Altijd al had ik een enorme passie om dieren te verzorgen en te vertroetelen. Het was dan ook een droom om hier in verder te gaan en zo behaalde ik aan de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke op 1 juli 2016 mijn diploma als dierenarts kleine huisdieren.
Meteen na het afronden van mijn studies heb ik me aangesloten bij het Animali-team.
Naast de eerstelijns diergeneeskunde zijn orthopedie en interne geneeskunde mijn voornaamste interesses.
In 2017 rondde ik een bijkomende opleiding af als fysiotherapeut voor kleine huisdieren. Hierdoor kan ik u te raad staan voor de revalidatie van patiënten, bij artroseproblemen en voor sportbegeleiding.
Graag zal ik met veel enthousiasme en toewijding uw geliefde viervoeter de beste zorgen toedienen.

Dierenarts Andreas De WolfDierenarts Andreas De Wolf
In 2012 studeerde ik af aan de universiteit van Gent. Na mijn studies ging ik het avontuur achterna in Frankrijk waar ik 3 jaar werkte in een toffe groepspraktijk. Ondanks de prachtige natuur en de leuke job werd het gemis van vrienden en familie te groot en keerde ik terug naar België. Ik deed een internship in een dierenkliniek voor kleine huisdieren en werk nu bij Animali en in mijn privépraktijk in Pamel.

Aurélie Legros
Al van jongs af aan, had ik een passie voor dieren. Geen wonder dus dat dierenarts worden voor mij een echte roeping was.
Na de afronding van mijn master in de Universiteit van Luik in 2010, volgde ik gedurende 2 jaren een Internship in de dierenkliniek "Champ du Roi" te Brussel, waar ik de kans heb gehad om ervaring op te doen in urgentiegeneeskunde, ICU en bijzondere huisdieren. Deze laatste discipline werd bovendien mijn specifieke interesse.
Vervolgens werkte ik 3 jaar in mijn eigen praktijk te Vorst en 4 jaar in het centrum Animalliance te Edingen.
De interne geneeskunde en medische beeldvorming voor honden en katten (radiografie, echografie) zijn nu mijn favoriete disciplines.
Als lid van de "Genac junior België" verzorg ik supergraag al uw dieren met pluimen, haren of schubben! Aan alle baasjes en huisdieren: ik kijk ernaar uit u en uw dieren te mogen verder helpen

Dierenarts Christel De VriendtDierenarts Christel De Vriendt
Dierenarts worden was al mijn droom sinds ik 5 jaar oud was.
Ik ben afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Luik in juni 2013.
Na mijn studies ben ik een jaar in Frankrijk in een paarden en kleine huisdieren kliniek gaan werken, als intern.
Na deze goede ervaring ben ik terug naar België gekomen en heb ik in een praktijk in Kortenberg - Zaventem gewerkt als dierenarts voor kleine huisdieren en paarden. Ik ben nu sinds juni 2017 het team van Animali komen versterken.
Ik heb interesse in chirurgie, waarin ik mij verder wil verdiepen en bijscholen, en verder hou ik ook van interne geneeskunde en echografie.

 Alisson Assistent Heyman Alisson Assistent Heyman
In juni 2011 studeerde ik af te Melle. Ik behaalde mijn diploma als bachelor in Agro- en Biotechnologie met afstudeerrichting Dierenzorg. Na een jaar in een dierenspeciaalzaak te hebben gewerkt, vervoegde ik het Animali team in september 2012. Van jongs af aan maken dieren een groot deel uit van mijn leven, daarom was het werken met dieren een keuze die zichzelf al uitwees. Ik help de dierenartsen onder andere tijdens de operaties, bloedafnames en het verzorgen van de zieke dieren in de hospitalisatie. In mijn vrije tijd verzorg ik mijn paard, pony, cavia's en mijn kat Mila.

 Tessa Crabbé Tessa Crabbé
Ik ben Tessa Crabbé, en ben sinds 2015 afgestudeerd als dierenartsassistente bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs. Ik heb een grote passie voor dieren, zowel groot als klein. Ik ben namelijk opgegroeid met paarden, honden, katten, enzovoort. Ik ben dus vertrouwd met verschillende diersoorten.

 Karlien Mosselmans Karlien Mosselmans
Het is altijd mijn droom geweest om met dieren te werken. Mijn keuze om agro- en biotechnologie met afstudeerrichting dierenzorg te studeren, was dan ook snel gemaakt. In 2015 behaalde ik mijn diploma en ben ik gestart in een dierenspeciaalzaak. Na daar twee jaar gewerkt te hebben, mocht ik in november 2017 starten bij Animali. Naast mijn werk spendeer ik vaak vele uren bij mijn pony's, geiten, konijn en hond.

 Femke Lambrecht Femke Lambrecht
Al van toen ik klein was wou ik later 'iets met dieren' gaan doen en toen in 2004 de Hogeschool van Gent van start ging met de richting Agro-en Biotechnologie, optie Dierenzorg, hoefde ik niet lang te twijfelen. Na mijn studies nam ik gedurende 7 jaar het secretariaat van een paardenkliniek onder mijn hoede en rondde ondertussen het postgraduaat 'Training-en begeleiding van dieren binnen de hulpverlening' af. Na enkele carrièreswitches merkte ik dat mijn hart echter nog steeds bij de beestjes ligt en zo ging ik van start binnen het Animali-team. Ook thuis ontbreekt het me niet aan dieren: pony's, katten, honden en kippen zorgen er voor dat ik elke dag met de glimlach begin.