nl

Dierenartsencentrum Vets & Co is een praktijk voor gezelschapsdieren. U bent bij ons welkom voor de zorg van uw hond, kat, konijn en knaagdier

Wij verzorgen de vaccinaties en jaarlijkse controle van uw viervoeter, en helpen u ook graag bij het stellen van een correcte diagnose van uw zieke huisdier (bloedname, digitale RX, echografie, microscopie,...)
Dagelijks voeren wij ook tandheelkundige en chirurgische ingrepen uit.
Wij hebben een ruim assortiment diervoeding in stock, die elke werkdag aan onze balie kan worden afgehaald.

- Dierenarts Karolien Van Diest

Afstammend uit een medisch nest leek ik algauw voorbestemd om dierenarts te worden. Ik rondde dan ook met succes mijn studie dierenarts, specialisatie kleine huisdieren, af in 1999.

Vanuit het niets heb ik deze praktijk opgestart en samen met Sarah en onze trouwe assistente Fien hebben we het dierenartsencentrum, waar ik supertrots op ben, gemaakt tot wat het nu is.

Ondertussen is er nog extra versterking met de komst van Annelies en Cynthia.

Mijn interesse binnen de kleine huisdieren is zeer breed, interne geneeskunde en chirurgie boeien mij het meest.

Een fijne samenwerking met onze buurtcollega's maakt het plaatje compleet en werkbaar. Wij willen steeds trendsetters zijn op alle gebied, nu ... maar ook in de toekomst.

Ik ben nog elke dag trots dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.

- Dierenarts Sarah Van den Bril

In 1998 studeerde ik af als dierenarts Kleine Huisdieren te Merelbeke, een kinderdroom die uitkwam!

Na mijn afstuderen had ik het geluk direct werk te vinden in een groepspraktijk te Lokeren . Hier heb ik 11 jaar gewerkt en veel werkervaring opgedaan. Toen merkte ik al dat mijn interesse vooral uitging naar interne geneeskunde, chirurgie en echografie. Ik ben een echte kattenvriend, en sinds mijn dochter enkele konijntjes kreeg, heb ik voor deze diertjes een bijzondere voorliefde.

In 2009 werd het tijd voor iets anders. De praktijk van Karolien groeide enorm en zij was op zoek naar een nieuwe collega. Zo besloten we de handen in mekaar te slaan en hebben we stap voor stap de praktijk uitgebouwd tot het dierenartsencentrum Vets & Co, zoals het nu is!
Samen volgen we regelmatig bijscholingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde.
Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van deze praktijk, samen staan we steeds paraat om de beste zorg te geven aan uw huisdier.

- Dierenarts Annelies Depuydt

Dierenarts worden was een logische stap in mijn leven. In de voetsporen van mijn vader…

Als kind vond ik het al superfijn om samen met hem op pad te gaan. In 2002 rondde ik mijn studie dierenarts kleine huisdieren met onderscheiding af aan de universiteit te Gent.

Aansluitend deed ik stage bij verschillende dierenartsen. In 2003 begon ik mijn eigen praktijk en werkte ook deeltijds bij DAP Jan Declerq. Sedert 2013 ben ik geleidelijk aan ook meer en meer komen helpen bij Vets & co,waar ik ondertussen halftijds werk.

Na verschillende bijscholingen in België, volgde ik ok nog een opleiding ESAVS Feline medicine and surgery- orthopaedics in Torine, Italië in 2014.

Naast algemene geneeskunde gaat mijn bijzondere interesse uit naar chirurgie en dermatologie.

- Dierenartsassistente Fien Van Vooren

Tijdens mijn laatste stage van mijn studies tot dierenartsassistente kwam ik in de praktijk van Karolien terecht. Het klikte zo goed dat het dan ook ook een logische stap was om mijn professionele carrière hier te starten in 2008. Ik ben blijven plakken, en daar heb ik geen spijt van!

Ik vind de combinatie van het sociaal contact met de eigenaar en de zorg voor de dieren het leukste aspect van mijn job; elke dag is anders en die variatie zorgt ervoor dat elke dag een uitdaging is.

Dieren zijn al mijn hele leven mijn grootste passie en het is fantastisch om in deze sector te kunnen werken en dit in een supertof en close team.

Ik doe mijn best om u en uw lieveling gerust te stellen en verder te helpen.

-Dierenartsassistente Cynthia Van Wassenhove

Mijn liefde voor dieren is al heel vroeg ontstaan. Als kind heb ik altijd huisdieren gehad, en als ik ouder werd groeide dit uit tot een ware passie.

Door deze passie voor dieren ben ik dierenzorg gaan studeren, en in juni 2017 kon ik dit succesvol afronden. Oorspronkelijk ben ik bij Vets & Co kunnen starten ter vervanging van Fien. Al snel kreeg ik de mogelijkheid om deze periode te verlengen. Aangezien de samenwerking heel vlot verloopt, heb ik deze kans met plezier aangenomen.

Hetgeen me enorm aanspreekt in de job is het contact met mensen, en de mogelijkheid hen te helpen met hun huisdieren. Ik zal mijn uiterste best doen u zo goed en volledig mogelijk te helpen met uw vragen.

Uw dierenarts

Mevr. Karolien Van Diest